Solis omvormers

Dutch Green Energy is dealer van Solis omvormers

Voel de kwaliteit, beleef betrouwbaarheid.

Solis is het omvormermerk voor netwerk gekoppelde omvormers van het Chinese Ginlong.

Ningbo Ginlong Technologies is begonnen met één persoon die het verschil wilde maken heeft thans haar hoofdkantoor in de Chinese stad Zhejiang. Tevens heeft Ginlong 2 kantoren in respectievelijk Europa en Australië.

Met een ervaring van meer dan 20 jaar in het maken van machines en elektrische producten en jaren van intensieve productontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie heeft Ginlong zich ontwikkeld tot een hoog gespecialiseerd bedrijf op het gebied van hoogwaardige producten voor hernieuwbare energie, zowel voor wind- als zonnetoepassingen.

Omvormers zijn technologisch gezien de belangrijkste component van zonne- energie systemen. Ze zetten de gelijkstroom om in wisselstroom, geschikt voor het elektriciteitsnet. Ginlong heeft een zeer sterke R&O afdeling waar een aantal zeer hoog opgeleide technici werken aan de ontwikkeling van technologisch hoogwaardige en zeer betrouwbare producten. Hierbij zijn een aantal Ginlong vindingen gepatenteerd om zo de eigen ontwikkelde technologie te beschermen. Dit heeft erin geresulteerd dat de Ginlong producten aan alle eisen van de diversen markten voldoen en volledig gecertificeerd zijn.

Bovendien heeft Ginlong enige zeer geavanceerde productie technologieën toegepast, zoals Oppervlakte montage technologie (SMT) en golfsolderen (WS). Dit in combinatie met een modern productiemanagement en een extreem strikte kwaliteitscontrole verzekeren de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Ginlong omvormers.

Ondertussen focust Ginlong zich ook op de selectie van een aantal lokale contactpunten om hun technologische ondersteuning en serviceorganisatie te ondersteunen.

Dit alles tezamen heeft erin geresulteerd dat Ginlong één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van Zonne- en windomvormers is geworden.

Dutch Green Energie is er trots op om te geselecteerd te zijn als één van de distributeurs van Ginlong. Ginlong onderschrijft hiermee de klantgerichte en kwaliteitsbewuste benadering van Dutch Green Energy.

Solis