Gongchuang panels

Hunan Gongchuang Photovoltaic Science & Technology Co, Ltd, in het kort Gongchuang PV, is een pionier op het gebied van silicium dunne film zonnepanelen. Gongchuang PV houdt zich bezig met de ontwikkeling van deze technologie om fotovoltaïsche producten te vervaardigen voor toepassingen van netgekoppelde en vrijstaande zonneenergie systemen. Gongchuang PV is goedgekeurd als “Hunan dunne-film silicium gebaseerde zonnecellen Engineering Research Center” in 2011, Gongchuang PV is Hunan demonstratiebedrijf  van een twee-zjdig georiënteerde samenleving, 1/de nationale strategie voor opkomende industrie bedrijven en 2/Chinese BIPV demonstratieprojecten.

Gongchuang PV, opgericht in 2009, is gelegen in de “National High-tech Development Zone, Hengyang uitgebreide Free Trade Zone”, Het maatschappelijk kapitaal van 200 miljoen yuan (ca. 25 mijoen euro). De initiële capaciteit is 50MW, verwachte capaciteit in 2015 zal oplopen tot 500 MW. Er zijn 238 medewerkers, 5 artsen, 9 meesters, meer dan 85% hebben universitair diploma of hoger. In 2012, Ningxia filiaal opgericht in Wuzhong provincie.

Wij importeren de meest geavanceerde productielijn en de technologie van silicium gebaseerde thin film module in de wereld, met onafhankelijke intellectuele eigendom nationale octrooien voor uitvindingen van 6, meer dan 20 andere patenten. We kunnen de dunne film module met efficiëntie van 10% tot 12% met de hoogste internationale industrienormen bereikt produceren.

Gongchuang logo