Fasten Solar

Over Fasten Solar

Xiamen Fastensolar Techo. Co, Ltd is een speciale ‘Green Earth’ organisatie.
Omdat het een toonaangevende leverancier van zonne-montagesystemen in het land,  Fastensolar levert een volledig gamma van zonne-montage oplossingen, die residentiële, commerciële en industriële montage omvatten. Onze focus is om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en betaalbare zonne-pv montagesystemen in een zeer competitieve markt.

Opgericht in China in 2008, en is volledig Chinees eigendom, Fastensolar geniet van een welverdiende reputatie voor de deskundigheid, service en betrokkenheid getoond door het professionele team. Fastensolar wordt gedreven om topkwaliteit in de markt voor hernieuwbare energie te bereiken en is al de verkoop van de producten in de hele wereld.

Bij Fastensolar, voelen we een diepe verantwoordelijkheid voor de bewustwording van klimaatsveranderingskwesties en om anderen te helpen van de rol die de zonne-energie kan spelen bij het terugdringen van de uitstoot van koolstof te begrijpen.

We zijn gefocust op de samenwerking tussen mensen, natuur en technologie om te zorgen voor een duurzamere toekomst. Als zodanig zijn wij trots geassocieerd te worden met bedrijven, die zich in de voorhoede van de ontwikkeling van efficiënte, betaalbare, betrouwbare en schone zonne-energie oplossingen in het belang van iedereen.

Wij hopen dat u kiest voor Fastensolar montagesystemen voor een duurzame EnergySolutions en een groenere wereldwijde toekomst.

Warranty FASTEN SOLAR

Fasten Solar LOGO nieuw