Ensol zonnecollectoren

Ensol Zonnecollectoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bijna twintig jaar ervaring in de installatie- en zonne-industrie, een groot productiepotentieel alsook  beschikken wij over de noodzakelijke menselijke en technische middelen, maar ook oprechte zorg voor het milieu en voortdurend stijgende energieprijzen inspireerde ons in 2006 om de productie van zonne-apparaten te starten.

Sinds het begin van de activiteit van Ensol is gericht op de productie van platte zonnecollectoren, assemblage ervan evenals het voltooien en verkopen van zonne-armaturen en complete zonne-systemen. Onze ontwerp- en engineeringfaciliteiten hebben ons in staat gesteld onze eigen oplossingen uit te werken en te implementeren. Onze collectoren hebben verschillen betreffende onderscheiden oppervlak en hydraulische oplossingen. Op basis van een uniforme draagstructuur hebben wij een hele familie van collectoren ontwikkeld, gekenmerkt door hun innovatieve oplossingen hoge kwaliteit, de esthetische kwaliteiten en operationele efficiency.

Alle Ensol zonecollectoren ondergaan een uitgebreid testprogramma, uitgevoerd door erkende onderzoeks- en de certificerende instanties van wereldfaam, namelijk TUV Rheinland en DIN Certco. Met succes hebben al onze producten kwaliteitstesten doorstaan. Het internationale kwaliteitsnorm label “Solar Keymark” op de meeste van onze producten vormt het onbetwistbare bewijs hiervan. Hoge kwaliteit van de producten, als het belangrijkste doel van onze activiteit is niet noodzakelijkerwijze de goedkoopste oplossing bij de investeringsfase. Echter in perspectief van twintigjarige levensduur van onze collectoren zal dit leiden tot meetbare financiële resultaten. We hebben bewust en met opzet gekozen voor de meest restrictieve en gerenommeerde onderzoekscentra, die in elk opzicht onze productkwaliteit bevestigen, zoals gezien in de ogen van onze huidige- en potentiële klanten.

Bij aankoop van Ensol zonnecollectoren en andere Ensol producten kunt u er zeker van zijn dat U de juiste beslissing heeft genomen.

Garantie:

Ensol neemt garantie zeer serieus. Daarom dient een Ensol installatie regelmatig door een erkende instalateur gekeurd te worden op goede werking. De garantie op Ensol compoenten bedraagt 10 jaar.

logo_duze