Archieven

Hisunage

Hisunage

Hisunage

(Wei Ling International Ltd) is opgericht in 2013, is een professionele PV-module producent. De fabriek is gevestigd in Taiwan en heeft een oppervlakte van 20.000m2. De fabriek beschikt over geavanceerde geautomatiseerde productieapparatuur. De productiecapaciteit bedraagt op dit moment 200 MW.

Hisunage voordelen:

 • Uitgebreide ervaring in PV-modules en systemen ontwikkeling en productie ervan;
 • Uitgebreide OEM / ODM ervaring;
 • snelle reactie mechanisme globalisering,
 • levering op tijd, we hebben magazijnen in Duitsland en Nederland met de meest courante producten;
 • een uitvoerige reeks van geïntegreerde diensten om uw tevredenheid te garanderen;

Doel van Hisunage:

 • zorgen voor een betere kwaliteit van leven en de rijkdom met klanten;
 • voornemen tot een betere kwaliteit en service te creëren;
 • zorgen voor een beter milieu en waarde met een passie voor mensen en de samenleving;

Dankzij de stabiele goede kwaliteit, redelijke prijs en de kwaliteit van de dienstverlening, heeft deze toonaangevende producent partners over de hele wereld aangetrokken. Dutch Green Energy b.v. is er trots op om ook partner geworden te zijn van dit ambitieuze en toegewijde bedrijf. Hisunage deelt in veel opzichten de waardes die Dutch Green Energy ook uitdraagt; Goede kwaliteit,  klantgerichte houding, heldere communicatie en redelijke prijzen.

Hisunage

logo Purix

Purix airconditioning

Het verhaal van Purix

Hoewel de airconditioning een commodity die voor veel consumenten over de hele wereld beschikbaar is, wordt de markt nog steeds gekenmerkt door conventionele producten met een hoog elektriciteitsverbruik, de uitstoot van broeikasgassen, en het gebruik van chemische koudemiddelen.

purix system 2

Door de wereldwijde verhoging van de levensstandaard zal de vraag naar energie voor koeling in de nabije toekomst alleen maar uitbreiden. De milieu-impact van dit apparaat zal dus verder toenemen. Als een reactie op deze mondiale uitdaging werd Purix in 2011 in Denemarken opgericht met als doelstelling de lancering van een groene en aantrekkelijke airconditioning voor de consumentenmarkt.  Het daarop volgende jaar is Purix srl opgericht in Bari, Italië, eveneens met als doel het maken van groene airconditionioners voor de lokale markt.

purix system 10

Op dit moment worden alle Purix producten ontworpen, ontwikkeld en getest in Denemarken, terwijl de productie en distributie in Italië verzorgd wordt.

logo Purix

logo_duze

Ensol zonnecollectoren

Ensol Zonnecollectoren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Bijna twintig jaar ervaring in de installatie- en zonne-industrie, een groot productiepotentieel alsook  beschikken wij over de noodzakelijke menselijke en technische middelen, maar ook oprechte zorg voor het milieu en voortdurend stijgende energieprijzen inspireerde ons in 2006 om de productie van zonne-apparaten te starten.

Sinds het begin van de activiteit van Ensol is gericht op de productie van platte zonnecollectoren, assemblage ervan evenals het voltooien en verkopen van zonne-armaturen en complete zonne-systemen. Onze ontwerp- en engineeringfaciliteiten hebben ons in staat gesteld onze eigen oplossingen uit te werken en te implementeren. Onze collectoren hebben verschillen betreffende onderscheiden oppervlak en hydraulische oplossingen. Op basis van een uniforme draagstructuur hebben wij een hele familie van collectoren ontwikkeld, gekenmerkt door hun innovatieve oplossingen hoge kwaliteit, de esthetische kwaliteiten en operationele efficiency.

Alle Ensol zonecollectoren ondergaan een uitgebreid testprogramma, uitgevoerd door erkende onderzoeks- en de certificerende instanties van wereldfaam, namelijk TUV Rheinland en DIN Certco. Met succes hebben al onze producten kwaliteitstesten doorstaan. Het internationale kwaliteitsnorm label “Solar Keymark” op de meeste van onze producten vormt het onbetwistbare bewijs hiervan. Hoge kwaliteit van de producten, als het belangrijkste doel van onze activiteit is niet noodzakelijkerwijze de goedkoopste oplossing bij de investeringsfase. Echter in perspectief van twintigjarige levensduur van onze collectoren zal dit leiden tot meetbare financiële resultaten. We hebben bewust en met opzet gekozen voor de meest restrictieve en gerenommeerde onderzoekscentra, die in elk opzicht onze productkwaliteit bevestigen, zoals gezien in de ogen van onze huidige- en potentiële klanten.

Bij aankoop van Ensol zonnecollectoren en andere Ensol producten kunt u er zeker van zijn dat U de juiste beslissing heeft genomen.

Garantie:

Ensol neemt garantie zeer serieus. Daarom dient een Ensol installatie regelmatig door een erkende instalateur gekeurd te worden op goede werking. De garantie op Ensol compoenten bedraagt 10 jaar.

logo_duze

Hosola logo

Hosola inverters

over HOSOLA

 • Suzhou Hosola New Energy Co, Ltd is een snel groeiend bedrijf in de PV-industrie met een groot potentieel.
 • Gericht op het gebied van R & D, productie en verkoop van kleine en middelgrote middelgrote PV netgekoppelde omvormers. (1K-20K)
 • De meeste van Hosola’s R & D-ingenieurs hebben een rijke ervaring opgedaan bij andere  vooraanstaande omvormer-fabrikanten.
 • Allemaal hebben ze 6 tot 10 jaar ervaring in de PV-industrie.
 • 2 Software engineers zijn van power-one en Samil.
 • 4 Hardware en lay-out ingenieurs zijn van Samil..
 • 6 Test- en QC Engineers zijn van Delta en Emerson.
 • Op de omvormers van Hosola is een standaard garantietermijn van 10 jaar.

10 Hosola Garantie NL

Hosola logo

 

Schneider

Schneider

Schneider Electric Nederland

Wie is Schneider?

Als wereldwijd specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan honderd landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken alsmede in de residentiële sector. De focus van Schneider Electric ligt op het veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en duurzaam maken van energie. In 2014 hebben ruim 170.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van 25 miljard euro. Onder het motto make the most of your energy helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

De Schneider visie

Schneider ziet een wereld waarin meer gedaan moet worden met minder! Schneider ziet een wereld met 4 megatrends:

 • Energie vormt een grote uitdaging voor onze planeet
 • De opkomst van nieuwe economieën is een kans voor onze generatie
 • Alles verbonden overal en altijd
 • Wereldwijd willen mensen alleen de eenvoudigste en beste oplossingen

Schneider missie

Het helpen van mensen het beste uit hun energie te halen. ‘Make the most of your energy’. Dit doen zij door:

 • het bieden van geïntegreerde oplossingen
 • producten te bieden die zorgen voor veilige en betrouwbare energie
 • producten te bieden die bijdragen aan energie-efficiency

De Schneider belofte

Schneider wil dat al hun producten en oplossingen groen, productief, veilig, betrouwbaar en efficiënt zijn.

De commitment

Duurzame ontwikkeling: doen wat ze zeggen.

Schneider Electric neemt zijn verantwoordelijkheid en zorgt voor de groenste producten en fabrieken in onze markt. Gezondheid en diversiteit zijn daarbij prioriteiten. Daarnaast helpt Schneider Electric bevolking in noodsituaties. De afgelopen 3 jaar zijn € 5,8 miljoen aan producten & installaties aan instanties gedoneerd.

Schneider sponsort het eerste ‘zero-emission’ onderzoeksstation in Antarctica. Schneider Electric heeft een partnerschap met de International Polar Foundation. Schneider Electric levert oplossingen voor energiedistributie, gebouwmanagement en besturing voor het onderzoeksstation ‘Princess Elisabeth’.

Schneider

Solis

Solis omvormers

Dutch Green Energy is dealer van Solis omvormers

Voel de kwaliteit, beleef betrouwbaarheid.

Solis is het omvormermerk voor netwerk gekoppelde omvormers van het Chinese Ginlong.

Ningbo Ginlong Technologies is begonnen met één persoon die het verschil wilde maken heeft thans haar hoofdkantoor in de Chinese stad Zhejiang. Tevens heeft Ginlong 2 kantoren in respectievelijk Europa en Australië.

Met een ervaring van meer dan 20 jaar in het maken van machines en elektrische producten en jaren van intensieve productontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie heeft Ginlong zich ontwikkeld tot een hoog gespecialiseerd bedrijf op het gebied van hoogwaardige producten voor hernieuwbare energie, zowel voor wind- als zonnetoepassingen.

Omvormers zijn technologisch gezien de belangrijkste component van zonne- energie systemen. Ze zetten de gelijkstroom om in wisselstroom, geschikt voor het elektriciteitsnet. Ginlong heeft een zeer sterke R&O afdeling waar een aantal zeer hoog opgeleide technici werken aan de ontwikkeling van technologisch hoogwaardige en zeer betrouwbare producten. Hierbij zijn een aantal Ginlong vindingen gepatenteerd om zo de eigen ontwikkelde technologie te beschermen. Dit heeft erin geresulteerd dat de Ginlong producten aan alle eisen van de diversen markten voldoen en volledig gecertificeerd zijn.

Bovendien heeft Ginlong enige zeer geavanceerde productie technologieën toegepast, zoals Oppervlakte montage technologie (SMT) en golfsolderen (WS). Dit in combinatie met een modern productiemanagement en een extreem strikte kwaliteitscontrole verzekeren de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van Ginlong omvormers.

Ondertussen focust Ginlong zich ook op de selectie van een aantal lokale contactpunten om hun technologische ondersteuning en serviceorganisatie te ondersteunen.

Dit alles tezamen heeft erin geresulteerd dat Ginlong één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van Zonne- en windomvormers is geworden.

Dutch Green Energie is er trots op om te geselecteerd te zijn als één van de distributeurs van Ginlong. Ginlong onderschrijft hiermee de klantgerichte en kwaliteitsbewuste benadering van Dutch Green Energy.

Solis

logo Flamco

Flamco Falx

logo Flamco

Falx – Het universele pv-paneel bevestigingssysteem

Een montagesysteem voor elk type PV-panelen dat uit niet meer dan drie onderdelen bestaat, is al revolutionair. Maar Flamco Falx is in méér opzichten innovatief. Zo blijft het systeem dankzij een uitgekiend aerodynamisch ontwerp ook bij harde wind op z’n plaats. Dit betekent dat er slechts een minimum aan ballast nodig is. En daarvoor kan het grind op het dak worden gebruikt, dankzij speciale uitsparingen in de looppaden van de montageblokken. Desgewenst kunnen er ook stoeptegels in het pad worden gelegd.

Flamco Falx montagesysteem

Alimex

Allimex montagesysteem

Het Allimex montagesysteem is zeer breed toepasbaar en eenvoudig in gebruik.

Dutch Green Energy  is de link tussen producent en installateurs. Allimex zorgt voor alle bevestigingsmaterialen en is zelf producent van deze materialen. Alle installatiematerialen wordt op maat gemaakt en dit voor alle daken.

Alimex

Certificaten en garantie

Winsolar

Winsolar Zonnepanelen

BannerWinsolar Zonnepanelen zijn een 100% Europees product. Winsolar heeft diverse productielocaties in Europa waar zonnepanelen geproduceerd worden die aan zeer hoge kwaliteitseisen voldoen.

Winsolar richt zich in haar assortiment panelen met name op het hogere segment zonnepanelen met vermogens voor de 60 cells polypanelen tot en met 275 Wp en het 60 cells mono full black paneel is zelfs met een vermogen tot en met 280 Wp beschikbaar.
Hiernaast zijn er ook 72 cells Winsolar zonnepanelen beschikbaar met vermogens van 300 Wp voor het polykristallijne paneel en maar liefst 320 Wp vor het mono Full Black paneel.

Alle componenten worden aan strenge inspecties onderworpen, waarbij er op het gebied van kwaliteit geen compromis mogelijk is. Een zwart paneel is echt zwart. Alleen een positieve vermogensgarantie en maar liefst 13 jaar volledige garantie op paneel en constructie.

Dutch Green Energy is exclusief importeur van dit topproduct.

Klik op het onderstaande logo voor de Winsolar brochure

Winsolar

Certificaten voor Winsolar zonnepanelen